Inbouwruit voor uw Camperbus,Dubbelecabine ,Dodehoek

Ruit laten inbouwen kan al vanaf €169 incl BTW

Vanaf €169

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons nu (0)644266345

Laat uw ruiten professioneel inbouwen

Ombouw naar dubbelcabine of camper? Wilt u uw bestelwagen ombouwen naar een camper? Of een raam in laten bouwen zodat u geen dode hoek meer heeft? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren en monteren zijruiten/schuifruiten voor alle type bussen.

Dubbele cabine

Wilt u een dubbele cabine laten inbouwen in uw gesloten bestelbus? In dat geval is het nodig om ruiten te plaatsen in de zijkant van uw bestelbus.Bij een camper is het belangrijk om te overwegen of u geen schuitruit zou willen ivm met ventilatie . Wij plaatsen een ruit in de schuifdeur en een ander in de linker wand. Wenst u privacy? Dan voorzien we de ruiten van folie als dit nodig is want onze ruiten zijn standaard al 80% verduisterd dit houd uv buiten en geeft u normaal gesproken al voldoende privacy

Bestelbus ombouwen tot camper

Uw bestelbus zelf ombouwen tot bus camper? Het wordt steeds populairder. Om het voor u aangenaam te maken kunnen wij uw camper voorzien van inbouw/schuif ruiten.Of alleen de ruiten aan u leveren. Het is op vrijwel alle plaatsen in de camper mogelijk om deze aan te brengen. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Dode hoek ruit

Wilt u het zicht op het verkeer vergroten? Dan is de dode hoek ruit iets voor u. Deze ruit plaatsen wij in de schuifdeur van uw bestelbus. De dode hoek ruit in de schuifdeur zorgt ervoor dat als je over je schouder kijkt, je al het verkeer kan overzien. U kunt natuurlijk ook kiezen voor ruiten in de achterdeuren.

Echt glas

Gehele assortiment glaslook van hoogwaardig gehard glas.

Scherp geprijsd

Beste kwaliteit glas tegen de scherpste prijs

Snelle levering

Verzending en/of montage binnen drie werkdagen

Grote voorraad

Panelen voor alle bedrijfswagens direct uit voorraad leverbaar

Montage uitleg

Bekijk onze demonstratie video hoe wij te werk gaan. u ziet hier onder andere de montage van glaslook panelen en het inbouwen van ruiten. Montage van ramen in uw bestelwagen hoeft niet duur te zijn vraag vrijblijvend een offerte aan of neem even contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Dé specialist in het monteren en leveren van glaslook panelen

Naast het monteren van glaslook panelen van écht glas en het blinderen van uw autoruiten kunt u bij ons ook terecht voor inbouwruiten, zoals schuifruiten en camper ruiten

Wij scoren een
5 uit 5!

Lees reviews

WhatsApp chat
NU ook verzending mogelijk via onze vernieuwde webshop
This is default text for notification bar