Glaslook panelen voor uw Peugeot Boxer

Vanaf €299

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons nu (0)644266345

Glaslook panelen Peugeot Boxer

Het is zover de glaslook panelen voor de nieuwe Peugeot Boxer zijn leverbaar . we hebben er even op moeten wachten maar de eerste nieuwe boxer en expert bestelwagens zijn voorzien van glaslook panelen na de vele aanvragen . Heeft u plannen om uw peugeot boxer te voorzien van glaslook panelen of inbouwruiten dan bent u bij glaslookpanelen.nl aan het juist adres ons bedrijf heeft ruim 14 jaar ervaring op het gebied van glaslook panelen en inbouwruiten dus u bestelwagen is bij ons in goede handen. voor meer informatie over Glaslook Panelen verwijzen wij u door naar onze homepagina daar vind ook nog meer diensten voor bijvoorbeeld ook de VW Transporter of de Mercedes vito

Nieuwe Peugeot Boxer

De nieuwe Boxer is meer dan een vervoersmiddel, het is de nieuwe kwaliteit voor professionals. De Peugeot Boxer is tot zijn uiterste beproefd met 4 miljoen kilometers aan praktijk rijervaring. Hij is bloot gesteld aan verschillende omstandigheden om zo een 3 jaar gebruiksduur na te bootsen. Op deze manier kan de betrouwbaarheid volledig worden gegarandeerd.

Peugeot Boxer is een van de grootste keuzes uit zijn segment. Het laadvolume is wel tot 17 m3. De grootste nuttige breedte uit zijn segment heeft de Boxer met zijn 1,87 meter breed (1,42 meter breed bij de wielkasten). De Boxer heeft ook zijn grootste maximaal voertuiggewicht uit het segment met 2,8 tot 4 ton.

De Peugeot is recent vernieuwd met een modern nieuw design aan de voorzijde.

Echt glas

Gehele assortiment glaslook van hoogwaardig gehard glas.

Scherp geprijsd

Beste kwaliteit glas tegen de scherpste prijs

Snelle levering

Verzending en/of montage binnen drie werkdagen

Grote voorraad

Panelen voor alle bedrijfswagens direct uit voorraad leverbaar

Glaslook panelen Peugeot Boxer

Glaslook panelen, wat zijn dat eigenlijk? Glaslook panelen zijn autoruiten die u op de laadruimte aan de buitenzijde op de bestelwagen kunt plaatsen. Zowel bij de productie als de montage besteden wij extra aandacht aan de afwerking en het uit eindelijke eindresultaat. Uw gesloten bestelwagen krijgt zo een echte “multivan look” “Privacy look “met een luxe uitstraling . Deze panelen zijn ook wel bekend als blinderings panelen, nepramen of nepruiten welke normaal gesproken van kunstof polyester of aluminium zijn gemaakt deze materialen hebben nogal wat nadelen .zie hier onder de voor en nadelen.

Dé specialist in het monteren en leveren van glaslook panelen

Naast het monteren van glaslook panelen van écht glas en het blinderen van uw autoruiten kunt u bij ons ook terecht voor inbouwruiten, zoals schuifruiten en camper ruiten

Wij scoren een
5 uit 5!

Lees reviews

WhatsApp chat
NU ook verzending mogelijk via onze vernieuwde webshop
This is default text for notification bar