Glaslook Panelen

Glaslook panelen zijn autoruiten gemaakt van echt glas die zijn voorzien van een coating om een echte diep zwarte glans te geven aan de ramen. In de volksmond worden dit ook blinderingspanelen, nep ruiten of nepramen genoemd. In het verleden werd glaslook alleen gemaakt van plastic, kunstof of metaal. Het nadeel van deze materialen is dat deze op termijn gaan verkleuren, niet krasbestendig zijn, vervormen of in sommige bekende gevallen zelfs loslaten door corrosie. Daarnaast zijn er ook glaslookspecialisten te vinden welke gebruik maken van goedkope tintfolies welke niet bestand is tegen UV straling en niet hechten op de matrixrand van het glas. Dit zorgt juist voor een goedkoop aangezicht op de bestelwagen in plaats van de mooie luxe toevoeging aan bedrijfswagen.

Glaslook met een lange levensduur

Bij Glaslookpanelen.nl hebben we ervoor gekozen om alleen glaslook panelen van echt glas te leveren met een bewezen Coating om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen. De autoruiten die gebruikt worden zijn gemaakt van hetzelfde glas als al het huidige autoglas van de betreffende auto. Voor de VW Transporter hebben we autoruiten met het originele pasvorm. Het voordeel van deze materialen is dat deze gegarandeerd lang mee gaat en het mooiste resultaat geven. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om de uitstraling en de levensduur van de glaslook panelen.

Afwerking zoals het hoort

De glaslook panelen worden met veel aandacht en oog voor detail afgewerkt. Om het beste resultaat te krijgen met de strakste lijnen moeten de overgangen voorzien van een rubberen flapje, kieren afgewerkt zijn. Bij Glaslookpanelen.nl niet alleen gratis montage of verzending, maar ook netjes afgewerkt.Als u er voor kiest om de ruiten zelf te gaan monteren dan krijgt u netjes een kitset meegeleverd zodat u direct tot een de montage kan overgaan . uiteraard staan wij altijd tot u beschikking mocht u toch vragen hebben tijden de montage .

Geef uw bestelwagen een luxe uitstraling

Veel eigenaren geven hun bestelwagen een luxe en sportievere uitstraling door het plaatsen van glaslook panelen op het ‘gesloten gedeelte’ van de bestelwagen of laadruimte. Door het plaatsen van deze panelen geeft u uw bestelwagen de uitstraling van een Multivan voor een fractie van de kosten. De panelen kunnen geplaatst worden achter het cabine-raam wanneer er sprake is van een ‘dubbele cabine’, maar kunnen ook de gehele zijkant bedekken wanneer de bestelwagen is uitgevoerd als een ‘enkele cabine’. Daarnaast leveren wij uiteraard glaslook voor bestelwagens met zowel een lange als korte wielbasis. Ook kunnen wij de achterdeuren of klep voorzien van glaslook. Bij het plaatsen van meerdere sets is er automatisch sprake van extra korting op onze producten.

Gratis montage of verzending

Onze producten zijn met enige handigheid eenvoudig te monteren op uw bestelwagen. Desondanks kunnen wij het ons voorstellen dat u liever zeker wilt zijn van u zaak en dit liever aan ons uitbesteed. Daarom is het mogelijk om de glaslook panelen verzekerd te verzenden, te laten monteren in onze werkplaats of eventueel tegen een extra vergoeding op locatie.

Combineer met blinderen

Naast het plaatsen van glaslook panelen kunt u ook terecht voor het blinderen van uw bestelwagen. De dubbele cabine en/of de achterkant van uw bestelwagen kan worden voorzien van blindering in bijvoorbeeld dezelfde tint als de panelen.
WhatsApp chat
NU ook verzending mogelijk via onze vernieuwde webshop
This is default text for notification bar