Glaslook panelen voor uw Mercedes Vito

Vanaf €299

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons nu (0)644266345

Glaslook panelen Mercedes Vito

Wilt u uw Mercedes vito een luxe en sportieve uitstraling geven? Door glaslook panelen te plaatsen op het ‘gesloten gedeelte’ van uw bestelwagen of laadruimte is dit mogelijk. Heeft u een ‘dubbele cabine’, dan kunnen wij de glaslook panelen achter het cabine-raam plaatsen. Is de bestelwagen uitgevoerd als een ‘enkele cabine’ is het ook mogelijk om de glaslook panelen over de hele zijkant te plaatsen.Bij glaslookpanelen.nl is uw bestelwagen zeker in goede handen.

Hoogste kwaliteit glaslook tegen de scherpste prijs

Glaslookpanelen.nl levert uitsluitend de hoogste kwaliteit glaslook panelen. Wij garanderen dat onze panelen jarenlang de gewenste look behouden. Glaslook panelen van echt glas worden niet dof, trekken niet krom en gaan niet bobbelen. Wij leveren de beste kwaliteit glaslook panelen. Zowel van glas als polyester. Uiteraard gebruiken en verkopen wij de beste montagematerialen. Zo behoudt u jarenlang het gewenste resultaat. Glaslookpanelen.nl geeft zelfs 2 jaar garantie op de montage van uw glaslook panelen. Mits de panelen op ons filiaal zijn gemonteerd.

Echt glas

Gehele assortiment glaslook van hoogwaardig gehard glas.

Scherp geprijsd

Beste kwaliteit glas tegen de scherpste prijs

Snelle levering

Verzending en/of montage binnen drie werkdagen

Grote voorraad

Panelen voor alle bedrijfswagens direct uit voorraad leverbaar

Glaslook panelen van de Specialist

Glaslook panelen, wat zijn dat eigenlijk? Glaslook panelen zijn autoruiten die u op de laadruimte aan de buitenzijde op de bestelwagen kunt plaatsen. Zowel bij de productie als de montage besteden wij extra aandacht aan de afwerking en het uit eindelijke eindresultaat. Uw gesloten bestelwagen krijgt zo een echte “multivan look” “Privacy look “met een luxe uitstraling . Deze panelen zijn ook wel bekend als blinderings panelen, nepramen of nepruiten welke normaal gesproken van kunstof polyester of aluminium zijn gemaakt deze materialen hebben nogal wat nadelen. Bekijk voor een beter beeld de video hiernaast.

Dé specialist in het monteren en leveren van glaslook panelen

Naast het monteren van glaslook panelen van écht glas en het blinderen van uw autoruiten kunt u bij ons ook terecht voor inbouwruiten, zoals schuifruiten en camper ruiten

Wij scoren een
5 uit 5!

Lees reviews

WhatsApp chat
NU ook verzending mogelijk via onze vernieuwde webshop
This is default text for notification bar