Wie zijn wij

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons nu (0)644266345

Meer over Glaslook Panelen

Glaslookpanelen.nl wordt gerund door Rody Graphorn (34) en zijn team. Hij heeft zich sinds 2006 gespecialiseerd in monteren en leveren van glaslook panelen en inbouwruiten voor invalide vervoer, camper ombouw en levert uitsluitend de hoogste kwaliteit glaslook panelen en inbouwglas voor nagenoeg elke type model bedrijfswagen. Wij garanderen dat onze panelen jarenlang de gewenste look behouden en niet zullen vervormen of verkleuren. Voor Glaslookpanelen.nl is service en kwaliteit vanzelfsprekend en daarom gebruiken we alleen de beste materialen voor de productie levering en montage van onze glaslook panelen en inbouwruiten. Op al onze montages krijgt u daarom ook FOCWA garantie, zodat u zeker weet dat u krijgt wat u mag verwachten van een specialist.

De oorsprong

Wij zijn van oorsprong een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en montage van autoruiten. Regelmatig kregen wij de vraag naar zogenoemde glaslookpanelen. Voorheen alleen nog in kunststof of polyester verkrijgbaar. Hierdoor zijn wij ons in dit product gaan verdiepen en zo werd Glaslookpanelen.nl geboren. Wij leveren glaslookpanelen aan particulieren en(zelfs internationale) automotive bedrijven/organisaties. Deze glaslookpanelen zijn gemaakt van echt glas. Ook voor maatwerk bent u bij Glaslookpanelen.nl van harte welkom.

Glaslook laten monteren of gratis laten verzenden?

Wilt u glaslook panelen bestellen, dan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om deze zelf te monteren, dan worden de panelen via DHL verstuurd naar uw adres. Ook is het mogelijk om op ons filiaal de panelen vakkundig door één van de monteurs te laten monteren.
WhatsApp chat
NU ook verzending mogelijk via onze vernieuwde webshop
This is default text for notification bar