Autoramen blinderen

Naast het leveren en monteren van glaslook panelen en inbouwruiten is ook blinderen een specialiteit van ons. Wij rekenen scherpe prijzen voor blinderingen in combinatie met glaslook panelen of inbouwruiten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vanaf €99

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons nu (0)644266345

Blinderen bij Glaslookpanelen.nl

Op zoek naar een specialist om uw ruiten te laten blinderen? Bij Glaslookpanelen.nl bent u aan het juist adres. Glaslookpanelen.nl is gespecialiseerd in het blinderen van personenauto’s en bedrijfswagens. Door helder glas in uw gesloten bestelwagen is de inhoud in uw bagageruimte goed zichtbaar. Heeft u hier regelmatig kostbaarheden in staan? Dan is het verstandig om de ruit te laten voorzien van blindeerfolie.

Door onze ervaring met blinderen kunnen we bijna elke achterruit uit 1 stuk blinderen. Onze blinderingsexperts plakken dus in 1 keer, geen halve stukken folie, op de achterruit. Wij houden niet van half werk. Met onze vakkundige manier van werken en het gebruik van kwalitatieve krasvaste folies kunnen we u een mooi en langdurig resultaat bieden. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen of mailen.

Wilt u uw bedrijfswagen laten voorzien van glaslookpanelen en blinderen, neem dan contact met ons op voor combinatiekorting.

Echt glas

Gehele assortiment glaslook van hoogwaardig gehard glas.

Scherp geprijsd

Beste kwaliteit glas tegen de scherpste prijs

Snelle levering

Verzending en/of montage binnen drie werkdagen

Grote voorraad

Panelen voor alle bedrijfswagens direct uit voorraad leverbaar

Blinderen en de wet

Er is in het verleden veel te doen geweest over blinderen. Wat mag wel en wat mag niet.
Vanaf de B-stijl mag u alles zonder limiet van gradatie laten blinderen. Mits er een rechter buitenspiegel aanwezig is. De voorportieren mogen officieel alleen heel licht geblindeerd worden:

In Nederland geldt een op Europees vastgestelde wettelijke norm. De voorste draairamen moeten een lichtdoorlating van 70% hebben. Hier houden autofabrikanten en autoglasproducenten rekening mee. Auto’s moeten aan deze wettelijke Europese norm voldoen. De RDW controleert dit.

Lees meer

Dé specialist in het monteren en leveren van glaslook panelen

Naast het monteren van glaslook panelen van écht glas en het blinderen van uw autoruiten kunt u bij ons ook terecht voor inbouwruiten, zoals schuifruiten en camper ruiten

Wij scoren een
4.7 uit 5!

Lees reviews

WhatsApp chat
NU ook verzending mogelijk via onze vernieuwde webshop
This is default text for notification bar