Glaslook panelen voor uw Volkswagen Transporter T6

Vanaf €299

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons nu (0)644266345

Geef u VW Transporter een luxe uitstraling

Wilt u uw volkswagen transporter T6 een luxe en sportieve uitstraling geven? Door glaslookpanelen te plaatsen op het ‘gesloten gedeelte’ van uw bestelwagen of laadruimte is dit mogelijk. Heeft u een ‘dubbele cabine’, dan kunnen wij de glaslook panelen achter het cabine-raam plaatsen. Is de bestelwagen uitgevoerd als een ‘enkele cabine’ is het ook mogelijk om de glaslook panelen over de hele zijkant te plaatsen.Ook is het mogelijk om op u achterklep of deurtje glaslook te monteren zoal in het filmpje .als u is het middensegment of achterzijde al ramen heeft is blinderen een mooie optie om het af te maken deze optie is qua prijs ook erg interessant in combinatie met glaslook panelen

Hoogste kwaliteit glaslook tegen de scherpste prijs

Glaslookpanelen.nl levert uitsluitend de hoogste kwaliteit glaslook panelen. Wij garanderen dat onze panelen jarenlang de gewenste look behouden. Glaslook panelen van echt glas worden niet dof, trekken niet krom en gaan niet bobbelen. Wij leveren de beste kwaliteit glaslook panelen. Zowel van glas als polyester. Uiteraard gebruiken en verkopen wij de beste montagematerialen. Zo behoudt u jarenlang het gewenste resultaat. Glaslookpanelen.nl geeft zelfs 2 jaar garantie op de montage van uw glaslook panelen. Mits de panelen op ons filiaal zijn gemonteerd.

Echt glas

Gehele assortiment glaslook van hoogwaardig gehard glas.

Scherp geprijsd

Beste kwaliteit glas tegen de scherpste prijs

Snelle levering

Verzending en/of montage binnen drie werkdagen

Grote voorraad

Panelen voor alle bedrijfswagens direct uit voorraad leverbaar

Glaslook panelen van de Specialist

Glaslook panelen, wat zijn dat eigenlijk? Glaslook panelen zijn autoruiten die u op de laadruimte aan de buitenzijde op de bestelwagen kunt plaatsen. Zowel bij de productie als de montage besteden wij extra aandacht aan de afwerking en het uit eindelijke eindresultaat. Uw gesloten bestelwagen krijgt zo een echte “multivan look” “Privacy look “met een luxe uitstraling . Deze panelen zijn ook wel bekend als blinderings panelen, nepramen of nepruiten welke normaal gesproken van kunstof polyester of aluminium zijn gemaakt deze materialen hebben nogal wat nadelen .zie hier onder de voor en nadelen.

Dé specialist in het monteren en leveren van glaslook panelen

Naast het monteren van glaslook panelen van écht glas en het blinderen van uw autoruiten kunt u bij ons ook terecht voor inbouwruiten, zoals schuifruiten en camper ruiten

Wij scoren een
5 uit 5!

Lees reviews

Glaslook laten monteren of gratis laten verzenden?

Wilt u glaslook panelen bestellen, dan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om deze zelf te monteren, dan worden de panelen via DHL verstuurd naar uw adres. Ook is het mogelijk om op ons filiaal de panelen vakkundig door één van de monteurs te laten monteren.
WhatsApp chat
NU ook verzending mogelijk via onze vernieuwde webshop
This is default text for notification bar